Sådan indretter du bedst hjemmet med gardiner

Hvis du skal have nye gardiner til boligen i Nordsjælland, så kan det give rigtig god mening for dig at tage på besøg hos din lokale gardinbutik eller at tage til et af de store bolighuse såsom Ilva eller Ikea for at få inspiration.

 

Mange mennesker vælger at få inspiration til deres gardiner netop ved at tage ud og se, hvordan forskellige indretninger ser ud i de store bolighuse. Når det er sagt, så kan du også få inspiration til indretning af dit hjem med gardiner fra magasiner så som Bo Bedre og Boligmagasinet.

 

Men faktisk findes der en endnu bedre og mere tidsbesparende og effektiv måde at finde frem til de rette gardiner for dig, der bor i Nordsjælland.

 

Få besøg af en gardinmand

Hvis du har fundet en gardinmand online, så kan du typisk få vedkommende til at besøge dig på din adresse. Kig efter det koncept på hjemmesiderne, der hedder ’gardinbus’.

 

Hvis du bor i Hillerød, så kan du få besøg derhjemme ved at tage kontakt til gardinfirmaet her. Men fordi der er tale om en gardinbus, hvor gardinmanden kommer ud og besøger dig, så kan du faktisk få besøg uanset, hvor du bor i Nordsjælland.

 

At få besøg af en gardinekspert har en række store fordele. For det første har gardineksperten mange års erfaring i branchen. Det betyder, at du altid kan trække på hans eller hendes erfaring med at opsætte gardiner og vejlede kunderne med at finde de bedste gardiner til netop deres indretning.

 

For det andet kan du se vareprøverne og røre ved dem, så du bedst muligt kan visualisere, hvordan gardinerne vil tage sig ud i dit hjem, når de er hængt op. Dette gælder uanset, om der er tale om rullegardiner, mørklægningsgardiner, stofgardiner eller noget helt andet.

 

Sådan foregår det i praksis

Når du får besøg af en gardinekspert, dér hvor gardinerne skal hænge, så tager det typisk kun 1 time. Hvis du beslutter dig med det samme for at gå videre med dit køb af gardinerne, så tager gardinmanden og måler op med det samme. Derved kan du sikre dig, at du får gardiner i de rette mål.

 

Når gardinerne så er blevet fremstillet, så får du besøg igen, hvor gardinerne vil blive hængt op for dig. I langt de fleste gardinbus-virksomheder vil alle besøg være gratis for dig som kunde.

 

Du risikerer således ikke at skulle betale for et besøg eller rådgivning, hvis du alligevel beslutter dig for at få gardiner fra den pågældende gardinforretning. Du har altså alt at vinde og intet at tabe.