Pift sexlivet op med en gagball

Vil du gerne afprøve nye ting i dit sexliv, hvad enten dit sexliv er gået i stå eller du bare er eventyrlysten, så kan du overveje at gøre brug af en gagball. Med en gagball bevæger du dig så småt ind i en verden af BDSM, der er en mere kinky og pirrende form for sex. Lyder dette som noget for dig, så læs med her i artiklen, og få mere at vide om det at bruge en gagball.

 

En gagball er en kugle, ofte i silikone, der placeres i munden, og som spændes fast rundt om hovedet. Det får kuglen til at sidde fast i munden, og gør det ikke mindst svært for brugeren at snakke. Dertil kan en gagball i varierende grad begrænse lufttilførslen, eksempelvis ved at gøre brug af en dildogag.

 

En dildogag er egentlig bare en gagball, dog med den afgørende forskel, at der er placeret en dildo, som har til formål at være inde i munden, eller nede i halsen, alt afhængig af længde og størrelse. En dildogag er derfor en mere avanceret og kinky form for gagball, men princippet er langt hen ad vejen det samme.

 

Der findes således flere typer af gagball, i forskellige størrelse, designs med mere, og du bør derfor tænke grundigt over, hvilken gagball du gerne vil have. Her er det en fordel at søge inspiration, og det er oftest nemmest at gøre på internettet, og ikke mindst på en online sexshop, der vil have en masse viden, inspiration og ikke mindst tilbud på gagballs.

 

Vi anbefaler Privateplay.dk som din næste online sexshop, da du altid er sikret høj kvalitet og gode priser. Dertil får du et stort udvalg af sexlegetøj, herunder gagballs, og hvor finder finder sexlegetøj til ethvert ønske og behov der måtte være.